Blog

Már két kollégánk vesz rész a Virágos Magyarország zsürijében!

Vojtek Tímea és Baji Hajnalka tervezőink mindketten tagjai voltak idén a Virágos Magyarország verseny zsürijének. Balatonalmádit és Dörgicsét látogatták meg, hogy értékeljék munkájuk eredményét. Örömmel tapasztalták, hogy az önkormányzatok mind inkább felismerik a zöldfelületek és a verseny tepelülés-marketingben betöltött szerepét.

Dörgicse egy Balaton-felvidéki kis település, csodálatos panorámával és gazdag épített örökséggel. A település természeti és kulturális értékeivel a vezetőség tisztában van és sokat is tesznek azért, hogy ezt mindenkinek megmutassák. Dicséretes a település vezetőség ökologikus szemlélete, törekvése a közösségi összefogás és a szociális háló fejlesztésére.

Dörgicsei pillanatképek

 

Balatonalmádi zöldfelületeit jó szakmai irányítás mellett, magas színvonalon tartják fenn, gyepfelületei kiemelkedően jó minőségűek, az egynyári kiültetések jól tervezettek, esztétikusak, fenntarthatóak. A település rendezett képet mutat, a belvárosi intenzíven kezelt közterületek mellett, igyekeznek nagy figyelmet fordítani a a kevésbé frekventált, de közkedvelt kirándulóhelyek, kulturális helyszínek környezetének fenntartására, fejlesztésére is.

Balatonalmádi - hangulatfotók

 

 

 



Vissza