Bemutatkozunk

Idővonalon

  • 1994 – Családi vállalkozásunk alapítása
  • 1999 – Kerttervezés, kertépítés
  • 2002 – Öntözőrendszerek
  • 2006 – Beltéri növénydekoráció
  • 2007 – Makeosz tagság
  • 2008 – óta veszünk részt rendszeresen külföldi szakmai utakon
  • 2008 - Megalakul az Árgus Kft. társszervezeteként a kerttervezéssel foglalkozó KörTeKert Stúdió

Társaságunk 1994-től működő, magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely 1999-ben bővítette tevékenységi körét kerttervezéssel és kertépítéssel. Mivel rendelkezésre állt a műszaki háttér és a kerttulajdonos megrendelők is igényelték, 2002-ben kezdtük a TORO amerikai öntözőrendszer telepítését, valamint a rendszerelemek forgalmazását. 2006 óta nem csak a kertben, hanem beltérben is igyekszünk kellemesebbé varázsolni a tereket.

Mint a minőségi munka elkötelezettje, cégünk 2007 óta tagja a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének. Szakmai fejlődésünket külföldi tanulmányutakon, szakmai konferenciákon való aktív részvételünk garantálja.

Szolgáltatásainkat alapvetően Székesfehérváron és környékén nyújtjuk, de bizonyos esetekben távolabb is vállalunk munkát.

Munkatársak

 

Herczegné Ghyczy Zsuzsa - ügyvezető, tulajdonos

Szeretem a munkámat. Erősségemnek az alaposságot, precízséget, kíváncsiságot és a nagyfokú empátiát tartom. Gyengém a sok hezitálás és a verbális kapcsolatokban jelentkező türelmetlenségem ... előre is elnézést kérek minden félbeszakított mondatért!

 

Herczeg Péter - építésvezető, tulajdonos

Férjem képviseli a józan "paraszti" észt a csapatban. Ő az, aki rendszeresen visszarángat minket Timivel a megvalósíthatóság szintjére, és valóra váltja a papírra vetett elképzeléseket. Eredeti szakmájától (állategészségőr) elkanyarodva, 20 éve épít kerteket. Alapelve, hogy úgy dolgozzon, mintha magának építene.

 

Ghyczy Hajnalka

Testvéremre hárulnak a szobanövényekkel kapcsolatos beszerzési, gondozási feladatok. Hajnal a Gödöllői Szent István Egyetemen környezetvédelmi szakmérnökképzést végzett. A virágok tényleg a szívügyét képezik!

 

Ghyczy Ernő

Édesapám igazi - már nyugdíjas - mérnökemberként segíti munkánkat. Villamos- és épületgépész mérnökként az öntözőrendszerek tervezésének minden részével tisztában van, korábbi részvétele a kivitelezésben pedig a gyakorlati oldalt erősíti munkájában.

 

Vojtek Tímea

2008 óta Vojtek Tímea tájépítész kollégával dolgozunk együtt nagyobb tervezési munkákon, valamint számos magánkert estében is, a KörTeKert Stúdió keretein belül. Kettőnk közül Timi a lendületesebb, merészebb. Az elmúlt 15 évben együtt voltunk jóban-rosszban, igazi barátokká váltunk.

 

Gollnhoferné Málits Edit

Edit az utóbbi években segít nekünk adminisztratív és operatív feladatokban. Kapcsolatunk régi, hiszen korábban megrendelőnk volt. Figyelmes, precíz munkatársunk, aki segít abban, hogy megbirkózzunk a sok munkával.