5. vélemény
5. vélemény

Szia!

 

Küldöm az értékelésem :) Negatívumot nem tudok mondani.

Az elmondottak alapján, az első tervek, szinte pontosan megegyeztek az elképzeléseinkkel. Timi rögtön megértette, hogy mit és hogyan szeretnénk, figyelembe véve szokásainkat, életritmusunkat.

A tervezés menete a megbeszélések és egyeztetések, mind hatékonyan és gyorsan folytak.

A lépésekről/folyamatokról, mindig kaptunk visszajelzést (akár mailben, akár telefonon egyeztetve), amit én nagyon fontosnak tartok.

Minden egyéni, plusz kívánságra tudott megoldást, illetve alternatívát ajánlani. Ötletei, meglátásai és tapasztalata nagyon sokat segítettek a döntési pontoknál.

Jó volt Timivel együtt dolgozni. Pörgős, hatékony együttműködés eredményeképp egy csodálatos és jól élhető kertet kaptunk, ami minden igényünket maximálisan kiszolgálja, emellett modern, divatos, és gyönyörű. Pont ahogy mi szerettük volna. :)

Köszönjük szépen!

Petra & András

2. vélemény
2. vélemény

Zsuzsával 2 projekten is dolgoztunk együtt a tervezéstől a kivitelezésig.

Nagyon jó ízlésű, az új trendeket ismerő, modern, fiatalos stílust képviselő és rugalmas gondolkozású kert-tervezőt ismerhettünk meg Zsuzsa személyében, aki hajlandó volt velünk megrendelőkkel együtt gondolkozni, variálni, kísérletezni sokszor a legkisebb részletekbe menően is.

Zsuzsát és az Árgus kft.-t jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy igényes kertre vágynak.


Major Péter
metaloBox Kft.