4. vélemény

Feri barátom egy hétvégi kerti party-t követően mesélt egy közös ismerősünknek a hétvégéről, nem tudva azt, hogy hallom:

„-Bezi kertje olyan, mint egy gyönyörű kastélypark”

Ennél nagyobb elismerés pedig nekem nem kell.

A vágyunk a kerttel az volt, hogy igazi kellemes nyári élettér legyen mind a családunk, mind a barátaink számára, és ezt Zsuzsi, Péter, Ernő valóra váltották.

A tervezésnél nagyon tetszett, hogy egy hosszú beszélgetést követően „Mire akarjuk használni a kertet” témában három tervet is kaptunk, mindhárom megfelelt a kritériumainknak, mégis egészen más volt.

Az öntöző rendszer kialakításakor megerősítést kaptam egy versenytárstól, akitől szintén ajánlatot kértem: „Összesen hárman vagyunk a megyében, akik valóban képesek jól megtervezni az öntözést, ebből az egyik Ernő”

A kivitelezéssel is elégedett voltam. Féltem, hogy az első években üresnek fog tűnni a kert, de Péterék olyan növény méreteket, és mennyiséget választottak, ami a kopár udvarból a fű kinövése után egyből tetszetős kertet varázsolt.

Örülök, hogy Ők csinálták a kertemet.

Sokat elárul a hozzáállásukról az, hogy Zsuzsi évente többször ellátogat hozzánk, megnézi a kertet hogyan alakul, kíváncsi, örömét leli az elvégzett munkájukban.

 

Puszi:

Péter

 

3. vélemény
3. vélemény

„Bátran ajánlom az Árgus Kft.-t azoknak a leendő megrendelőknek, akik az alapoktól a legvégső simításig, azaz a tervezéstől a kivitelezés legutolsó fázisáig egy olyan céget szeretnének megbízni, akik korrekt árakon, az ígért határidők betartása mellett minőségi munkát végeznek. A cég rendkívül rugalmasnak bizonyult együttműködésünk során, ugyanakkor ötleteivel nagymértékben segítették elképzeléseim tökéletes megvalósítását!”

Nem baj, ha nem tudok rosszat írni????????????

Szépe Attila

Műszaki igazgató, Depónia Nonprofit Kft.

1. vélemény
1. vélemény

Szia Zsuzsa!

Negatívumot még a kifejezett kérésednek megfelelve sem tudnék írni. Az együtt dolgozásunk során bennem elsődlegesen rólatok kialakult lenyomat, a szakma magas szintű ismeretén túl, a természet határtalan szeretete és tisztelete.

 

Hajósné Jauch Kati, Építész

Székesfehérvár Idősek Otthona - belső udvar tervezése
Székesfehérvár Idősek Otthona - belső udvar tervezése

2011-ben díjazás nélkül terveztük meg az székesfehérvári Idősek Otthonának átriumát. Szerettünk volna hozzájárulni ahhoz, hogy a demens betegek is levegőzhessenek, egy csöppnyi zöld környezetben lehessenek.

Faültetés
Faültetés

A székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola hátsó udvarát az iskola vezetőségével egyeztetve a Jászberényi házaspár felajánlásából vásárolt fákkal telepítettük be. Az elültetett 16/18-as törzskörméretű szivarfák nem csak az udvar mikroklímáját javítják, szűrik a szállóport, de remélhetőleg több osztályterem klimatizálását is megoldja. Árnyat adó lomjukkal, illatos virágjaikkal, ősszel pedig barkácsoláshoz felhasználható terméseikkel is hozzájárulnak az udvar kellemesebbé tételéhez.

Waldorf iskola – udvar tervezés
Waldorf iskola – udvar tervezés

2015-ben kertépítészeti ötlettervet készítettünk költségvetés-kiírással a székesfehérvári Fehér Vár Waldorf Általános Iskola számára, melynek során mertünk nagyot álmodni és vidám iskolaudvart terveztünk a meglévő leromlott állapotú teniszpályából. Mert hiszünk a felnövekvő ifjúságba elvetett magban.